Handla hos oss

– Besök oss i butiken eller beställ på vår webbshop

– Betalning: faktura, swish 1232668937 eller kontant.

Priser
Alla priser är i SEK, inklusive moms om 25 %. Vi skickar med Schenker Privat, DHL Servicepoint, Bussgods eller PostNord. OBS FRAKTTILLÄGG TILLKOMMER FÖR LEVERANSER TILL GOTLAND, Öland och alla andra öar i Sverige
När beställning/order inkommit, skickas en orderbekräftelse eller faktura till kundens e-mailadress. När beställningen har expedierats skickas ett mejl till kunden med sändningsnummer.
Leveranstid
Varorna på lager skickas inom 1-3 dagar. Saknas någon vara beräknas leveranstiden till ca 10 arbetsdagar. Om en beställd vara är restnoterad meddelar vi kunden.

Betalning-Webbshop
Betalning sker genom betalning av vår faktura eller Swishbetalning

Varorna skickas när ordern är betald av kunden.

Transportförsäkring
Alla sändningar transportförsäkras. Eventuella transportskador skall anmälas till transportören snarast efter det att skadan konstaterats, för att försäkringen skall gälla. Dock senast inom 7 dagar.

Hämta i vår butik
Beställda varor kan även hämtas i vår butik i Ockelbo efter överenskommelse.

Reklamation
Om en vara är felaktig, defekt eller felexpedierad, vänligen kontakta oss. Felaktig eller skadad vara ska reklameras inom 7 dagar från leveranstillfället. Vid återsändning av en felaktig eller skadad vara står Pärlans Bygghantverk för frakten och eventuell ersättningsleverans. Varan ska återsändas väl emballerad, med bifogad beskrivning av felet, tillsammans med fakturan. Kunden står för returtransporten och transportrisken.

Ångerrätt
Kund hos Pärlans Bygghantvrk och Barrolin Byggnadsvård  har enligt distansavtalslagen rätt att ångra köp via internet inom 14 dagar efter leverans av varan. Meddela oss gärna via mail, hantverk@parlansbygg.se eller 0705672790. Utnyttjade av ångerrätt, skall varan sändas tillbaka till oss. När vi har fått tillbaka varan och konstaterat att den inte är skadad, betalar vi tillbaka vad kunden har betalat för varan, dvs. exklusive fraktkostnaden av leveransen till kunden och returen till oss. Vid retur bifoga order/fakturanummer. Observera att vi inte löser ut postförskott/efterkrav då vi måste kunna konstatera att returnerade varan är oskadad innan återbetalning kan ske.

Öppet köp 
Vid köp av  varor i webbutiken gäller öppet köp i 14 dagar. Vid återlämnandet skall varan vara oanvänd. Skicka med fakturan.

Bytesrätt
Förutom 14 dagars öppet köp/ångerrätt erbjuder vi kunden 30 dagars bytesrätt efter det att kunden har tagit emot varan. Varan byts mot likvärdig vara eller ett tillgodohavande. Produkten skall vara oanvänd. Kunden står för leveranskostnaderna och transportrisken. Förpacka returförsändelsen väl. När det gäller returnerade varor (Ångerköp) står kunden för transportrisken. Kund som inte hämtar ut eller tar emot dina beställda varor, debiteras för fraktkostnaden, returfrakt, samt hanteringskostnader.
Vi reserverar oss för felaktiga prisangivelser på vår hemsida samt prisförändringar till följd av stora prisavvikelser från våra leverantörer.

Force majeure.

I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut och jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses, och som påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida så att vi ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall detta utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.

 

Skydd av personuppgifter

I samband med registrering och beställning godkänner kunden att vi lagrar och använder kundens uppgifter i vår verksamhet endast i syfte för att fullfölja och tillhandahålla den service som kunden förväntar dig av oss. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har kunden rätt att få den information som vi har registrerat på kunden och om kunden anser den vara felaktig eller irrelevant kan kunden begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta i så fall oss. Vi försäkrar även att vi inte kommer sälja eller överlåta några personuppgifter.

Pärlans Bygghantverk och Barrolin Byggnadsvård
Länkar till Konsumentverket och ARN där man kan läsa mer detaljerat om konsumentköplagen och distansavtalslagen mm.
http://www.konsumentverket.se/
http://www.arn.se/